Admera förstärker med branschprofil

PUBLICERAD: 24 augusti 2011
UPPDATERAD: 24 augusti
Peter Nilhammer.

Admera Software i Växjö har kopplat Peter Nilhammer, tidigare delägare i Responstryck i Borås, till sig som affärsutvecklare.

Admera utvecklar och säljer affärssystemet Admera VCS som är optimerat för att hantera arbetsflödet hos företag inom den grafiska branschen. Genom den strategiska nyrekryteringen förstärker man nu ytterligare länken mellan företaget och kunderna, heter det i pressmeddelandet.

– Jag blev både glad och smickrad när Admera kontaktade mig och erbjöd ett deltidsuppdrag där jag själv kunde styra över min tid. På Responstryck har vi använt Admeras system sedan år 2000, först den tidigare Enterprise-versionen och sedan VCS. I mitt tycke är systemet överlägset sina konkurrenter på marknaden, därför känns den här rollen extra stimulerande, säger Peter Nilhammer.

I Peters uppdrag ingår att vara med och tillföra kunskap och feedback till Admeras utvecklingsavdelning, kontakter med Admeras befintliga kunder och nyförsäljning av Admera VCS.

– Admeras system är komplext och innehåller en mängd finesser som effektiviserar det dagliga arbetet för mina tidigare branschkollegor. Med min erfarenhet både av systemet och av ett grafiskt företags behov av affärsstöd hoppas jag kunna bidra till både ökad nyförsäljning för Admera men också till ett utökat nyttjande av systemet hos de befintliga kunderna, förklarar han.

Bruno Carlson, styrelseordförande för Admera Software, är också nöjd med det nya samarbetet.

– Peter Nilhammer är en välkänd profil i den grafiska branschen och en person som har lätt för att knyta nya kontakter till sig. Dessa egenskaper, tillsammans med hans breda kunskap om vårt affärssystem, gör att både jag och övriga medarbetare är mycket glada över att han vill arbeta tillsammans med oss.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449