Admera förstärker med branschprofil

PUBLICERAD: 24 augusti 2011
UPPDATERAD: 24 augusti
Peter Nilhammer.

Admera Software i Växjö har kopplat Peter Nilhammer, tidigare delägare i Responstryck i Borås, till sig som affärsutvecklare.

Admera utvecklar och säljer affärssystemet Admera VCS som är optimerat för att hantera arbetsflödet hos företag inom den grafiska branschen. Genom den strategiska nyrekryteringen förstärker man nu ytterligare länken mellan företaget och kunderna, heter det i pressmeddelandet.

– Jag blev både glad och smickrad när Admera kontaktade mig och erbjöd ett deltidsuppdrag där jag själv kunde styra över min tid. På Responstryck har vi använt Admeras system sedan år 2000, först den tidigare Enterprise-versionen och sedan VCS. I mitt tycke är systemet överlägset sina konkurrenter på marknaden, därför känns den här rollen extra stimulerande, säger Peter Nilhammer.

I Peters uppdrag ingår att vara med och tillföra kunskap och feedback till Admeras utvecklingsavdelning, kontakter med Admeras befintliga kunder och nyförsäljning av Admera VCS.

– Admeras system är komplext och innehåller en mängd finesser som effektiviserar det dagliga arbetet för mina tidigare branschkollegor. Med min erfarenhet både av systemet och av ett grafiskt företags behov av affärsstöd hoppas jag kunna bidra till både ökad nyförsäljning för Admera men också till ett utökat nyttjande av systemet hos de befintliga kunderna, förklarar han.

Bruno Carlson, styrelseordförande för Admera Software, är också nöjd med det nya samarbetet.

– Peter Nilhammer är en välkänd profil i den grafiska branschen och en person som har lätt för att knyta nya kontakter till sig. Dessa egenskaper, tillsammans med hans breda kunskap om vårt affärssystem, gör att både jag och övriga medarbetare är mycket glada över att han vill arbeta tillsammans med oss.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper