EFI släpper Fiery version 10

I samband med att EFI firar 20-årsjubileum av sin skrivarserver Fiery släpper företaget nästa generations plattform, version 10.

Fiery System 10 ska vara snabbare än sina föregångare och stoltserar med den senaste kalibreringstekniken för att garantera en konsekvent färgåtergivning, menar EFI. Även integrationen mellan Fiery och skrivarfunktioner ska ha förbättrats i version 10.

Funktionen Fiery Calibrator ska effektivisera kalibreringsprocessen ytterligare. I version 10 har den blivit jobbaserad, vilket ska innebära att den skräddarsys för varje jobb och dess mediafiler och profiler. I den senaste versionen finns även en Calibration Guard som visar kalibreringsstatus och varningar för användaren.

Mer information om den nya versionen på EFIs webbplats.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: