Helge Hansen lämnar KBA

Claus Bolza-Schünemann.

Helge Hansen har gjort sitt på KBA och lämnar över styret till Claus Bolza-Schünemann, tidigare vice vd.

Avgången är helt naturlig och Helge Hansen, som fyller 65 i år, planerar att gå i pension. Han har lett ett KBA som många år kastats mellan svarta och röda siffror, men som nu verkar ha hittat en sund strategi för framtiden.

Claus Bolza-Schünemann är 55 år gammal och tidigare vice vd. Hans ansvarsområden har legat inom rulloffset och tillverkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: 

Fansen lyfter företaget till framgång

Många företag vill synas på sociala medier, men för att lyckas gäller det att ha följare som snarare är fans än bara köpare. Det säger Niklas Kjärhus som hittat en särskild nisch genom att sälja dekaler till crosscyklar, och marknadsför sig till sina drygt 100 000 följare på Instagram.

Publicerat av: