MIS nu också i molnet

PUBLICERAD: 26 september 2011
UPPDATERAD: 26 september

Hiflex nya lösning med det långa namnet Cloud Computing Enterprise Solution är i korthet företagets MIS-lösning i molnversion. Med lösningen behövs ingen installation på server eller klientdator.

Precis som med Hiflex ”vanliga” MIS-verktyg går det att skräddarsy och varumärkesanpassa den molnbaserade versionen. Som användare går det också att välja att installera verktyget i ett publikt moln som driftas av Hiflex, eller i ett privat moln som driftas internt.

Gränssnittet på programvaran är helt webbläsarbaserat och innehåller dessutom en databas med de mest populära tryckpressarna och efterbehandlingsutrustning som kan läggas till i ett flöde med enkel dra-och-släpp-teknik.

Hiflex Cloud Computing MIS är plattformsoberoende och kan användas på Windows, Mac och Linux.

Mer information finns på Hiflex webbplats.

Läs vidare

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS