Ricoh-verktyg för bättre produktion

PUBLICERAD: 13 oktober 2011
UPPDATERAD: 13 oktober

Ricoh lanserar nu två nya programlösningar till sin Totalflow-serie. Verktygen Make Ready och Print Manager är framtagna för att optimera produktiviteten i sina digitaltryckslinor.

Totalflow Make Ready och Totalflow Print Manager har funktioner som dokumentutskjutning, jobbförberedelser i form av redigering, numrering, vattenstämpling, retuschering, efterbehandling, jobbhantering, köhantering, arkivering, sökning och omtryck.

– Eftersom företag fortsätter att fokusera på maximerad effektivitet och slimmade arbetsflöden behöver interna reproavdelningar och beställtrycksleverantörer effektivare automatiseringsmetoder för att minska både tid och kostnader för tryckproduktion, säger Peter Williams, vice vd för Ricoh Europe och chef för Production Printing Business Group. Med Totalflows modulsystem behöver man bara köpa de program som verksamheten verkligen behöver. Sedan, när företaget växer eller om behoven ändras kan nya Totalflow-moduler lätt läggas till för ökad produktivitet och effektivitet.

Mer info finns på Ricohs webbplats.

Läs vidare

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Senaste nytt

Högpresterande inkjetpress i strålkastarljuset hos Kodak

Kodak kommer visa upp en mängd produkter som är konstruerade för att hjälpa tryckerier att bli mer lönsamma när branschen förändras.
Kodak_drupa-2024-booth_

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Vilda maskinnyheter från Ricoh

Med en drake, en örn och en jaguar låter Ricoh besökarna få en virtuell och högteknologisk naturupplevelse i österländsk miljö i sin monter på Drupa.
webb-ricoh

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke