Fotoboksproducenter får egen organisation

PUBLICERAD: 19 oktober 2011
UPPDATERAD: 19 oktober

HP Creative Printers Network är ett ny organisation och onlineforum som HP dragit igång för fotolabb och digitaltryckerier som producerar fotoböcker.

Organisationen är till för HP Indigo-användare och kommer att erbjuda marknadsföringssupport såväl som kompetensutveckling för medlemmarna.

På webbplatsen ska publicister, organisationer, företag och individer som själva ger ut sina böcker kunna hitta information om vilka HP Indigo-användare som finns och vad de har för kapacitet. Vill du till exempel hitta någon so kan digitaltrycka din bok i sex färger och efterbehandla, så gör du det på webbplatsen. Det ska dessutom gå att välja sitt tryckeri och ladda upp original-pdf:er direkt via webbplatsen.

My Premium Book är det första verktyget för organisationens medlemmar. Det är framtaget för fotoboksproducenter som vill marknadsföra och sälja högkvalitativa, digitaltryckta fotoböcker, manualer, kataloger och konstböcker.

Läs mer om organisationen på HPs specialsajt.

 

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa