Fotokloks fotobok är bäst i test

PUBLICERAD: 19 oktober 2011
UPPDATERAD: 19 oktober
Fotoklok med Tomas Hammarström som nummer tre från vänster.

Av 14 leverantörer var det Fotoklok som vann när tidningen Kamera & Bild testade fotoböcker.

Enligt juryn är hamnade Fotoklok i toppen i varje moment. Bilderna är rätt återgivna i både färg, kontrast och skärpa, menar man.

– Det här är det största testet som genomförts i Sverige, extra kul är väl också att ett svenskt företag vinner detta, de flesta av aktörerna har bara hemsida på svenska och trycker sen i Tyskland, Belgien, Holland med mera. säger Tomas Hammarström, som är produktionschef på Fotoklok. Vi har alltid satsat på kvalitet och nu får vi lön för mödan.

Företaget får även beröm för enkelheten när det gäller att skapa en bok.

– Vi har satsat på riktigt bra programvara för att göra det lätt för våra kunder, vill man inte ladda ner program kan man även göra online, säger Tomas Hammarström. Dessutom har vi investerat i moderna maskiner för att kunna göra så bra böcker som möjligt. Det har kostat en del, men det får vi igen nu.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8