Parajett erbjuder digital kommunikation

PUBLICERAD: 20 oktober 2011
UPPDATERAD: 20 oktober

Parajett inleder ett samarbete med webbtjänsten Brevo. Med Brevo kan företag, myndigheter och organisationer skicka brev som vanligtvis levereras med fysisk post i digital form till anslutna privatpersoner.

– Vi vill alltid ligga i framkant och erbjuda våra kunder bästa möjliga kommunikationslösning samt ge dem möjlighet att göra bättre affärer. Med Brevo får våra kunder en kommunikationslösning som är snabbare och mer tidseffektiv, samtidigt som kommunikationen kan ge miljövinster tack vare färre transporter, säger Tord Ohlsson, vd för Parajett.

Brevo är en webbtjänst som ger alla svenska medborgare över 15 år tillgång till en säker och gratis digital brevlåda på internet. Med Brevo kan företag, myndigheter och organisationer skicka brev som vanligtvis levereras med fysisk post i digital form till anslutna privatpersoner. Brevos tjänst handlar inte om någon form av marknadsföring eller digital DR, utan om digitala fakturor, avier, kontoutdrag och liknande.

Det är den andra elektroniska tjänsten som Parajett erbjuder på kort tid. Nyligen lanserade företaget en molnbaserad kontorsposttjänst, print2post.

– Vi har fått en oerhört bra respons från marknaden på print2post och vi kommer att ansluta och erbjuda våra kunder inom affärsområdet kontorspost möjligheten att använda Brevo, säger Tord Ohlsson.

Brevo är fristående från alla postoperatörer och samarbetar med de flesta ledande utdataföretagen i Sverige. Redan idag har över 100 000 privatpersoner aktiverat en egen Brevo. Brevo räknar med att en miljon svenskar kommer att ha en egen Brevo om cirka ett år.

– Postmarknaden avregleras i hela Europa och privata alternativ växer fram, säger Björn Junge. Allt fler personer är uppkopplade och digitala kanaler blir både vanligare och ett självklart val för alla typer av kommunikation.

Till anslutna företag som är avsändare i Brevo hör bland annat UC, Skandia och Haparanda kommun och till andra återförsäljare hör bland annat Stroede Ralton.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449