Ipad-verktyg får fler funktioner

PUBLICERAD: 26 oktober 2011
UPPDATERAD: 26 oktober

Den tyska programvaruutvecklaren Twixl Media har släppt version 2 av sitt Ipad-verktyg Twixl Publisher. Med programmet går det att skapa applikationer från Indesign-layout och publicera dessa i Itunes App Store.

Twixl Publisher är en kombination av insticksprogram som används i Indesign och ett individuellt verktyg och i version 2.0 har man börjat med en ny licensmodell.

Twixl Publisher Explore: ett startpaket som är kostnadsfritt. Här kan man som användare skapa en förhandsvisning på sin Ipad-app och ad hoc-appar som kan distribueras inhouse.

Twixl Publisher Premium: en enanvändarlicens som låter dig skapa ett oändligt antal ad hoc-appar eller färdiga appar för App Store. Idealiskt för mindre byråer eller enskilda formgivare som vill kunna bygga varumärkesspecifika appar.

Twixl Publisher Advanced: ger licens till fem användare som oberoende kan skapa ett obegränsat antal ad hoc-appar eller App Store-appar och samtidigt kunna använda Google Analytics. Främst för arbetsgrupper och företag som vill kunna distribuera innehåll inhouse via Apples Ios Developer Enterprise-program.

Twixl Publisher Professional: innehåller allt som finns i Advanced-versionen samt möjligheten att ta fram kiosk-appar (typiskt tidskrifter) med stöd för köp i appen och prenumerationer. Anpassad för publicister.

 

Läs vidare

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS