Ipad-verktyg får fler funktioner

PUBLICERAD: 26 oktober 2011
UPPDATERAD: 26 oktober

Den tyska programvaruutvecklaren Twixl Media har släppt version 2 av sitt Ipad-verktyg Twixl Publisher. Med programmet går det att skapa applikationer från Indesign-layout och publicera dessa i Itunes App Store.

Twixl Publisher är en kombination av insticksprogram som används i Indesign och ett individuellt verktyg och i version 2.0 har man börjat med en ny licensmodell.

Twixl Publisher Explore: ett startpaket som är kostnadsfritt. Här kan man som användare skapa en förhandsvisning på sin Ipad-app och ad hoc-appar som kan distribueras inhouse.

Twixl Publisher Premium: en enanvändarlicens som låter dig skapa ett oändligt antal ad hoc-appar eller färdiga appar för App Store. Idealiskt för mindre byråer eller enskilda formgivare som vill kunna bygga varumärkesspecifika appar.

Twixl Publisher Advanced: ger licens till fem användare som oberoende kan skapa ett obegränsat antal ad hoc-appar eller App Store-appar och samtidigt kunna använda Google Analytics. Främst för arbetsgrupper och företag som vill kunna distribuera innehåll inhouse via Apples Ios Developer Enterprise-program.

Twixl Publisher Professional: innehåller allt som finns i Advanced-versionen samt möjligheten att ta fram kiosk-appar (typiskt tidskrifter) med stöd för köp i appen och prenumerationer. Anpassad för publicister.

 

Läs vidare

Hexis nya skärprogramvara tillgängliggörs på marknaden

Nu finns Hexis egenutvecklade programvara för skärning av självhäftande skyddsfilmer tillgänglig för kunderna. Matmak gör det enkelt att förskära delar i företagets Bodyfence-sortiment.
Joachim Wallgren

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Dataline växer genom förvärv i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Finskt affärssystem för tryckbranschen

Finska File Gallery besöker Sign&Print-mässan i Stockholm för att visa sitt affärssystem, Gallery ERP.
File Gallery

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R