BoD först med katalog över självpublicerade böcker

PUBLICERAD: 1 januari 2012
UPPDATERAD: 1 januari

Svenska bokhandlare får nu en katalog över egenpublicerad skönlitteratur och fackböcker. Det är företaget BoD – Books on Demand som tar fram katalogen över sina böcker och distribuerar den genom ett samarbete med Förlagssystem.

BoD:s katalog NYA BÖCKER skickas till ett stort antal bokhandlare i Sverige och innehåller egenutgivna böcker som trycks först vid beställning.

– Den nya katalogen ska hjälpa våra författare att nå ut till bokhandlare. Det gör det lättare för bokhandeln att hitta och beställa våra författares böcker, säger Maria Bengs, ansvarig för BoD Sverige.

Katalogen innehåller en bild på varje bok med en kort beskrivning, författarens namn, ISBN-nummer, antal sidor och pris. Det finns även en bestsellerlista samt ett urval av pressrecensioner.

Katalogen ska distribueras med hjälp av Förlagssystems distributionstjänst, till att börja med två gånger per år.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg