Reklamservice utökar plastkapaciteten

PUBLICERAD: 2 februari 2012
UPPDATERAD: 2 februari
Henrik Gorard, vd, Reklamservice.

Reklamservice i Halmstad har investerat i en ny plastlinje från italienska CMC. Modellen, CMC 2800, är en betydande investering i sexmiljonersklassen som bidrar till att förverkliga företagets strategi.

Ett av huvudsyftena är en kapacitetsökning. Med maskinen på plats ökar Reklamservice kapaciteten med rulle in till cirka en halv miljon försändelser per dygn.

Men det handlar även om att kunna hantera och erbjuda mer komplexa tjänster åt sina kunder.

– Den nya plastkuverteringsmaskinen har 13 stationer med möjlighet att flytta runt iläggare och lägga i fler, totalt 15 iläggare alltså, säger Henrik Gorard, vd, Reklamservice.

– Vi ser hur utvecklingen har gått från enklare plastningar till mer avancerade lösningar. Samtidigt ökar Posten kraven på sina kunder och vi vill kunna se till att våra tjänster är portooptimerade och att våra kunder får maximal rabatt. Nu kan vi även selektera tjocka kataloger och tidskrifter.

Med nyinvesteringen har Reklamservice nu tre linjer som är utrustade med funktioner för att ta emot färdigprintad rulle som kan tas in och arkas och räknas upp för att sedan plastas med huvudprodukten. Alternativt kan man ta ut fyrsidingar från rulle och plasta med huvudprodukten. Denna funktion tillhandahåller Reklamservice även på kuverteringssidan.

 

______________________________________________________________
FAKTA REKLAMSERVICE
Reklamservice är ett renodlat distributionsföretag inriktat på kuvertering och adressering. Maskinparken består av maskiner som hanterar allt från små volymer till miljonupplagor. Företaget startade 1987.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8