Kopplar mobilen till Bizhub

EFI och Konica Minolta har tagit fram en ny kontroller för två av Konica Minoltas Bizhub-modeller för mer krävande kontorsbruk. I lösningen finns funktioner för att skriva ut från både smarta mobiler och läsplattor.

Modellerna i fråga är Konica Minolta Bizhub C754 och C654. Kontrollern heter Fiery IC-414 och är baserad på plattformen Fiery System 10e.

Inbyggt i kontrollern finns en funktion för att skriva ut direkt från sin läsplatta eller smarta mobil, som Ipad, Iphone eller Ipod Touch. Kontrollern ger användare en meny av Fiery-anslutna skrivare och skrivarinställningar direkt i läsplattan eller telefonen.

Den nya kontrollern i kombination med Bizhub-modellerna ger bland annat funktioner för att visualisera sin trycksak i 3D i Fiery VUE.

Kontrollern använder också Fierys Spoton-teknik för rendering av dekorfärger samt Fiery Colorwise för rendering av färg och bilder.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: 

Fansen lyfter företaget till framgång

Många företag vill synas på sociala medier, men för att lyckas gäller det att ha följare som snarare är fans än bara köpare. Det säger Niklas Kjärhus som hittat en särskild nisch genom att sälja dekaler till crosscyklar, och marknadsför sig till sina drygt 100 000 följare på Instagram.

Publicerat av: