Enklare Photoshop för Ipad

Adobe Photoshop Touch nu är tillgänglig för Ipad 2 via Itunes App Store. Adobe Photoshop Touch innehåller grundläggande Photoshop-funktioner samt nya funktioner för att skapa och dela innehåll.

Den nya appen är en central del av Adobe Touch Apps, en produktfamilj med sex intuitiva pekskärmsprogram inspirerade av Adobe Creative Suite. Ipad-versioner av andra Adobe Touch-appar väntas senare i år.

Photoshop Touch ska ge användarna möjlighet att kombinera flera foton till lagerbaserade bilder, göra grundläggande ändringar och använda professionella effekter för att skapa vackra konstverk, retuschera bilder, måla, skissa på idéer och mycket mer.

Scribble Selection Tool tillåter användare att enkelt extrahera objekt i en bild genom att helt enkelt klottra på det som ska behållas och det som ska tas bort. Med Photoshops kantförfiningsteknik kan även områden med mjuka kanter, som är svåra att markera, lätt fångas upp när du gör markeringar.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: 

Fansen lyfter företaget till framgång

Många företag vill synas på sociala medier, men för att lyckas gäller det att ha följare som snarare är fans än bara köpare. Det säger Niklas Kjärhus som hittat en särskild nisch genom att sälja dekaler till crosscyklar, och marknadsför sig till sina drygt 100 000 följare på Instagram.

Publicerat av: