Enklare Photoshop för Ipad

PUBLICERAD: 28 februari 2012
UPPDATERAD: 28 februari

Adobe Photoshop Touch nu är tillgänglig för Ipad 2 via Itunes App Store. Adobe Photoshop Touch innehåller grundläggande Photoshop-funktioner samt nya funktioner för att skapa och dela innehåll.

Den nya appen är en central del av Adobe Touch Apps, en produktfamilj med sex intuitiva pekskärmsprogram inspirerade av Adobe Creative Suite. Ipad-versioner av andra Adobe Touch-appar väntas senare i år.

Photoshop Touch ska ge användarna möjlighet att kombinera flera foton till lagerbaserade bilder, göra grundläggande ändringar och använda professionella effekter för att skapa vackra konstverk, retuschera bilder, måla, skissa på idéer och mycket mer.

Scribble Selection Tool tillåter användare att enkelt extrahera objekt i en bild genom att helt enkelt klottra på det som ska behållas och det som ska tas bort. Med Photoshops kantförfiningsteknik kan även områden med mjuka kanter, som är svåra att markera, lätt fångas upp när du gör markeringar.

Läs vidare

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Fujifilm introducerar end-to-end-workflow

Fujifilm har samarbetat med eProductivity Software (ePS) för att visa hur Fujifilms XMF PressReady arbetsflödeslösning kan paras ihop och integreras med eProductivity Softwares MarketDirect StoreFront e-handel och MIS-system.
Fujifilm_ePS

Senaste nytt

Xeikons Lion tar digitaltrycket framåt

Xeikon har lanserat Lion LX3000, en ny digital etikettpress med ett nytt styrsystem som ger hög produktivitet och etikettkvalitet med fina prestanda.
Xeikon

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1