Fotbolls-EM med Arctic Paper

Arctic Paper vill bidra till EM-stämningen nu i sommar med flera olika aktiviteter, bland annat en kampanjsajt och en egen tipsvariant.

– Fotboll har även tidigare varit ett tema i Ambers kampanjer, med fyrfärgs-smileys och de välkända färgglada fotbollarna i fokus. Vi fortsätter nu på den inslagna vägen, säger Leif-Arne Karlsen, försäljningsdirektör för Arctic Paper Sverige AB. Inför EM-festen tar vi fram en broschyr med tillhörande kampanjsajt, som gör livet både roligare och enklare för dig som gillar fotboll.

På webbplatsen ska alla fotbollssupportrar kunna delta i fotbollsfesten på sitt eget sätt. Arctic har lanserat EM-fakta både i tryckt from och på webben, där man bland annat kan läsa små anekdoter om lagen, samt ladda ner en tipsvariant för att slå vad med dina kompisar om slutresultatet. Du kan också skriva ut ett spelschema, ladda ner en spelkalender till din smartphone och mycket annat.

Läs mer på Arctic papers kampanjsajt.

Fotbolls-EM med Arctic Paper

Nu har fotbollsfebern även nått Arctic Paper som med hjälp av Amber gärna bidrar till EM-stämningen.

– Fotboll har även tidigare varit ett tema i Ambers kampanjer, med fyrfärgs-smileys och de välkända färgglada fotbollarna i fokus. Vi fortsätter nu på den inslagna vägen, säger Leif-Arne Karlsen, försäljningsdirektör för Arctic Paper Sverige AB. Inför EM-festen tar vi fram en broschyr med tillhörande kampanjsajt, som gör livet både roligare och enklare för dig som gillar fotboll.

På webbplatsen ska alla fotbollssupportrar kunna delta i fotbollsfesten på sitt eget sätt. Arctic har lanserat EM-fakta både i tryckt from och på webben, där man bland annat kan läsa små anekdoter om lagen, samt ladda ner en tipsvariant för att slå vad med dina kompisar om slutreslutatet. Du kan också skriva ut ett spelschema, ladda ner en spelkalender till din smartphone och mycket annat.

Läs mer på www.arcticpaper.com/amber/euro2012.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: