Fotbolls-EM med Arctic Paper

PUBLICERAD: 20 mars 2012
UPPDATERAD: 20 mars

Arctic Paper vill bidra till EM-stämningen nu i sommar med flera olika aktiviteter, bland annat en kampanjsajt och en egen tipsvariant.

– Fotboll har även tidigare varit ett tema i Ambers kampanjer, med fyrfärgs-smileys och de välkända färgglada fotbollarna i fokus. Vi fortsätter nu på den inslagna vägen, säger Leif-Arne Karlsen, försäljningsdirektör för Arctic Paper Sverige AB. Inför EM-festen tar vi fram en broschyr med tillhörande kampanjsajt, som gör livet både roligare och enklare för dig som gillar fotboll.

På webbplatsen ska alla fotbollssupportrar kunna delta i fotbollsfesten på sitt eget sätt. Arctic har lanserat EM-fakta både i tryckt from och på webben, där man bland annat kan läsa små anekdoter om lagen, samt ladda ner en tipsvariant för att slå vad med dina kompisar om slutresultatet. Du kan också skriva ut ett spelschema, ladda ner en spelkalender till din smartphone och mycket annat.

Läs mer på Arctic papers kampanjsajt.

Fotbolls-EM med Arctic Paper

Nu har fotbollsfebern även nått Arctic Paper som med hjälp av Amber gärna bidrar till EM-stämningen.

– Fotboll har även tidigare varit ett tema i Ambers kampanjer, med fyrfärgs-smileys och de välkända färgglada fotbollarna i fokus. Vi fortsätter nu på den inslagna vägen, säger Leif-Arne Karlsen, försäljningsdirektör för Arctic Paper Sverige AB. Inför EM-festen tar vi fram en broschyr med tillhörande kampanjsajt, som gör livet både roligare och enklare för dig som gillar fotboll.

På webbplatsen ska alla fotbollssupportrar kunna delta i fotbollsfesten på sitt eget sätt. Arctic har lanserat EM-fakta både i tryckt from och på webben, där man bland annat kan läsa små anekdoter om lagen, samt ladda ner en tipsvariant för att slå vad med dina kompisar om slutreslutatet. Du kan också skriva ut ett spelschema, ladda ner en spelkalender till din smartphone och mycket annat.

Läs mer på www.arcticpaper.com/amber/euro2012.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449