Ny payoff för Ricoh

PUBLICERAD: 2 april 2012
UPPDATERAD: 2 april

Ricohs verksamhetsår startar den 1 april. I samband med det nya året har de också valt en ny payoff, som ska följa företagets namn. Det är de två orden Imagine och Change som ska stå där. Orden ska berätta att Ricoh nu framför allt är ett tjänsteföretag.

– Förmågan att förändras är en förutsättning i dagens företagsklimat, säger Ricohs vd Shiro Kondo, Ricoh. Trycket ökar på kunderna, att de ska hänga med i utvecklingen, för att inte hamna på efterkälken. På Ricoh satsar vi på att hjälpa våra kunder att välkomna förändring genom innovation. Det är också budskapet vi vill förmedla med den nya payoffen imagine. change.

– Den globala lanseringen av budskapet imagine. change. betonar Ricohs kundorienterade företagsfilosofi: innovation som driver utveckling av nya idéer och nya sätt att förbättra tillvaron. Ricoh hjälper företag och individer att förändra sina arbetssätt och uppmuntrar till kreativitet. imagine. change. är mer än en ny payoff – den utgör kärnan i Ricohs varumärke.

 

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper