Ny payoff för Ricoh

PUBLICERAD: 2 april 2012
UPPDATERAD: 2 april

Ricohs verksamhetsår startar den 1 april. I samband med det nya året har de också valt en ny payoff, som ska följa företagets namn. Det är de två orden Imagine och Change som ska stå där. Orden ska berätta att Ricoh nu framför allt är ett tjänsteföretag.

– Förmågan att förändras är en förutsättning i dagens företagsklimat, säger Ricohs vd Shiro Kondo, Ricoh. Trycket ökar på kunderna, att de ska hänga med i utvecklingen, för att inte hamna på efterkälken. På Ricoh satsar vi på att hjälpa våra kunder att välkomna förändring genom innovation. Det är också budskapet vi vill förmedla med den nya payoffen imagine. change.

– Den globala lanseringen av budskapet imagine. change. betonar Ricohs kundorienterade företagsfilosofi: innovation som driver utveckling av nya idéer och nya sätt att förbättra tillvaron. Ricoh hjälper företag och individer att förändra sina arbetssätt och uppmuntrar till kreativitet. imagine. change. är mer än en ny payoff – den utgör kärnan i Ricohs varumärke.

 

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa