Océ-chef tar över Canon Europa

PUBLICERAD: 2 april 2012
UPPDATERAD: 2 april

Rokus van Iperen, tidigare vd för Océ, blir ny europachef för Canon. Han blir den förste europén på chefsposten i Europa och efterträder Ryoichi Bamba.

– Jag känner mig hedrad över att vara den första europén som tar ledarskapet för Canons affärsverksamhet i EMEA-regionen, säger Rokus van Iperen. Jag har alltid beundrat Canon för dess starka ställning världen över när det gäller innovationer och affärsprestationer. Under de senaste åren har jag haft ett nära samarbete med Canon och jag ser fram emot att få säkerställa integreringen av Canon och Océ inom EMEA, och att få arbeta för fortsatt tillväxt för Canon i hela regionen.

Van Iperen började arbeta på Océ år 1978. Efter olika befattningar inom forskning och utveckling blev han 1989 ansvarig för affärsenheten Printing Systems. Han tjänstgjorde som VD för Océ-Belgium N.V. från 1992, tills han 1995 invaldes i styrelsen för Océ N.V. Van Iperens nyckelinsatser under tiden på Océ N.V. inkluderar förvärven av Siemens Nixdorf Printing Division och Imagistics Inc., och den efterföljande integreringen i Océ:s organisation. Rokus van Iperen har en akademisk examen i Mechanical Engineering från Eindhovens tekniska universitet.

 

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Signtools tog med nytt monteringsbord från Värmland

Signtools hade en helt färsk nyhet på Sign&Print-mässan med sitt nya monteringsbord från CWT. I montern stod också flera Tractus 3D-skrivare och arbetade vilket fick många att stanna till och titta.
512D6397-8667-47B9-AE9B-5FE97FE36F5F