Apogee 8.0 får funktion för onlinebutik

PUBLICERAD: 26 april 2012
UPPDATERAD: 26 april

Agfa visar sin uppgraderade version av arbetsflödet Apogee på Drupa. Bland de främsta nyheterna är en molnbaserad lösning för webb-till-tryck.

Apogee Storefront är en ny modul i Agfa Apogee version 8.0. Med Apogee ska det gå att bygga skräddarsydda onlinebutiker för trycksaksförsäljning, men även andra, mervärdesskapande produkter. Storefront ska kunna integreras sömlöst med Apogee Prepress eller andra arbetsflöden. På så sätt skickas ordrar automatiskt in i systemet och slussas vidare med korrekta jobbinställningar.

Apogee Impose, Agfas utskjutningsmodul, har anpassats för rulloffsetproduktion och de specifika produktionsprocesser som ingår här, inklusive efterbehandling. Den nya funktionen Merge Jobs kan automatiskt avgöra vilka tryckjobb som kan kombineras i en körning för optimalt utnyttjande av papperet.

Apogee Preflight har fått förbättrad färghantering och profilhantering. I den nya versionen ska det med hjälp av en guide gå att automatiskt generera den mest optimala kalibreringsprofilen för alla typer av substrat.

Läs mer på Agfas webbplats.

 

Läs vidare

Stora möjligheter med AI – men lika stora utmaningar

I vår artikelserie om artificiell intelligens (AI) i den grafiska industrin har vi nu pratat med Adrian Mayr, produktchef på Müller Martini. De är kända för att tillverka efterbehandlingsutrustning i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Cloudlab vill hjälpa tryckerierna med e-handel

Tyska Cloudlab Solutions är en etablerad leverantör av web-to-print-lösningar inom både tryck och förpackning. Med nya versionen X3 tar företaget hjälp av AI när det gäller bland annat design och prissättning.
Cloudlab

HP ingår strategiskt samarbete med Canva

Det AI-baserade designprogrammet Canva har 185 miljoner användare över hela världen. Nu etablerar man ett samarbete med HP.
hp-canva

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper