Apogee 8.0 får funktion för onlinebutik

PUBLICERAD: 26 april 2012
UPPDATERAD: 26 april

Agfa visar sin uppgraderade version av arbetsflödet Apogee på Drupa. Bland de främsta nyheterna är en molnbaserad lösning för webb-till-tryck.

Apogee Storefront är en ny modul i Agfa Apogee version 8.0. Med Apogee ska det gå att bygga skräddarsydda onlinebutiker för trycksaksförsäljning, men även andra, mervärdesskapande produkter. Storefront ska kunna integreras sömlöst med Apogee Prepress eller andra arbetsflöden. På så sätt skickas ordrar automatiskt in i systemet och slussas vidare med korrekta jobbinställningar.

Apogee Impose, Agfas utskjutningsmodul, har anpassats för rulloffsetproduktion och de specifika produktionsprocesser som ingår här, inklusive efterbehandling. Den nya funktionen Merge Jobs kan automatiskt avgöra vilka tryckjobb som kan kombineras i en körning för optimalt utnyttjande av papperet.

Apogee Preflight har fått förbättrad färghantering och profilhantering. I den nya versionen ska det med hjälp av en guide gå att automatiskt generera den mest optimala kalibreringsprofilen för alla typer av substrat.

Läs mer på Agfas webbplats.

 

Läs vidare

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Fujifilm introducerar end-to-end-workflow

Fujifilm har samarbetat med eProductivity Software (ePS) för att visa hur Fujifilms XMF PressReady arbetsflödeslösning kan paras ihop och integreras med eProductivity Softwares MarketDirect StoreFront e-handel och MIS-system.
Fujifilm_ePS

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa