Offitech får ny vd

PUBLICERAD: 14 maj 2012
UPPDATERAD: 14 maj
Robert Bergqvist.

Offitech, som marknadsför, säljer och utför service till it-lösningar för dokumenthantering, har fått ny verkställande direktör. Robert Bergqvist, 32, tar över rollen som vd på Offitech efter Boo Thörnryd.

Robert har tio års erfarenhet i företaget, där han senast var affärsområdeschef.

– Det är en oerhört spännande utmaning. På Offitech har vi historiskt varit duktiga på att ligga steget före och alltid ta fram den bästa lösningen för kunden. Jag är en tävlingsmänniska och drivs av att arbeta långsiktigt med tydliga målsättningar. Och för Offitechs del innebär det att fortsätta utveckla nya och smarta lösningar som sparar tid åt våra kunder samt att växa geografiskt, säger Robert Bergqvist.

Robert är i grunden marknadsekonom, utbildad på IHM i Göteborg och har lång erfarenhet från säljsidan i olika befattningar. Han har även flera förtroendeuppdrag bakom sig och satt i kommunfullmäktige i Mölndals stad mellan 2004 och 2010.

– Offitech har haft en mycket bra utveckling de senaste åren vilket nu tillåter en kraftig expansion. Att Robert Bergqvist tar över som vd efter mig känns väldigt bra. Han har en bred kompetens och framåtanda som kommer vara till stor nytta för bolagets utveckling, säger Boo Thörnryd.

 

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449