Offitech får ny vd

PUBLICERAD: 14 maj 2012
UPPDATERAD: 14 maj
Robert Bergqvist.

Offitech, som marknadsför, säljer och utför service till it-lösningar för dokumenthantering, har fått ny verkställande direktör. Robert Bergqvist, 32, tar över rollen som vd på Offitech efter Boo Thörnryd.

Robert har tio års erfarenhet i företaget, där han senast var affärsområdeschef.

– Det är en oerhört spännande utmaning. På Offitech har vi historiskt varit duktiga på att ligga steget före och alltid ta fram den bästa lösningen för kunden. Jag är en tävlingsmänniska och drivs av att arbeta långsiktigt med tydliga målsättningar. Och för Offitechs del innebär det att fortsätta utveckla nya och smarta lösningar som sparar tid åt våra kunder samt att växa geografiskt, säger Robert Bergqvist.

Robert är i grunden marknadsekonom, utbildad på IHM i Göteborg och har lång erfarenhet från säljsidan i olika befattningar. Han har även flera förtroendeuppdrag bakom sig och satt i kommunfullmäktige i Mölndals stad mellan 2004 och 2010.

– Offitech har haft en mycket bra utveckling de senaste åren vilket nu tillåter en kraftig expansion. Att Robert Bergqvist tar över som vd efter mig känns väldigt bra. Han har en bred kompetens och framåtanda som kommer vara till stor nytta för bolagets utveckling, säger Boo Thörnryd.

 

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper