Roland DG i fokus hos Spacio

Roland DG stod i fokus när Spacio den 30 maj öppnade upp sitt hus i Malmö och visade ny utrustning för sign. 20 företag hade anmält sammanlagt 30 personer, vilka först fick se allt nytt från Efi, Epson med flera innan en buss körde vidare till Roland DGs showroom i Köpenhamn.

Stefan Nilsson var positivt överraskad över att så många valde att komma:

– Till Drupa kom de som sökte maskiner för tre-fyra miljoner. De maskinerna är stora och svåra att visa här. Men för övriga är det lättare med ett evenemang på hemmaplan. Här står man och pratar över en kopp kaffe om just deras behov.

Roland DG hade bara en liten monter på Drupa, så även för Druparesenärer var dagen nyttig.

– Speciellt tror jag att många tittar på Roland DG VersaCamm VS-640. Det är en eco-solvent 160 cm bred skrivare som både tiltar och skär. Den skriver dessutom ut i åtta färger – bland annat silver och vitt.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *