Roland DG i fokus hos Spacio

Roland DG stod i fokus när Spacio den 30 maj öppnade upp sitt hus i Malmö och visade ny utrustning för sign. 20 företag hade anmält sammanlagt 30 personer, vilka först fick se allt nytt från Efi, Epson med flera innan en buss körde vidare till Roland DGs showroom i Köpenhamn.

Stefan Nilsson var positivt överraskad över att så många valde att komma:

– Till Drupa kom de som sökte maskiner för tre-fyra miljoner. De maskinerna är stora och svåra att visa här. Men för övriga är det lättare med ett evenemang på hemmaplan. Här står man och pratar över en kopp kaffe om just deras behov.

Roland DG hade bara en liten monter på Drupa, så även för Druparesenärer var dagen nyttig.

– Speciellt tror jag att många tittar på Roland DG VersaCamm VS-640. Det är en eco-solvent 160 cm bred skrivare som både tiltar och skär. Den skriver dessutom ut i åtta färger – bland annat silver och vitt.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: 

Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: