Även mindre publikationer kan bli app

PUBLICERAD: 4 juni 2012
UPPDATERAD: 4 juni

Lundabaserade utvecklaren Codeleaf har utvecklat en lösning för att förenkla publicering av tidskrifter och andra publikationer som en app i mobiltelefonen.

Enligt grundaren Andreas Landsbo handlar verktyget Tidningsappar.se om att även låta mindre redaktioner och innehållsleverantörer kunna bygga app-kanaler, men utan höga startavgifter och engångskostnader.

– Tidningsappar.se är tänkt att vara ett standardiserat publiceringsverktyg för tidningsaktörer i Sverige att sprida sitt redaktionella och annonsmässiga material i de kanaler läsaren ofta befinner sig, nämligen i mobiltelefonen, säger Andreas Landsbo på Codeleaf.

– Vi har under utvecklingens gång noggrant studerat några av marknadens mest nedladdade nyhetsappar, exempelvis The Washington Post och The New York Times, för att hitta de nyttigaste funktionerna och standardisera dem.

Tidningsappar.se har stöd för Iphone- och Android-telefoner. Månadskostnaden för de båda modellerna är 1500 kronor plus moms och för enbart Iphone är månadskostnaden 950:- plus moms.

Läs vidare

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS