Konsumenter oroliga över sin information

PUBLICERAD: 26 juni 2012
UPPDATERAD: 26 juni

Endast en minoritet av amerikanska konsumenter är övertygade om att företag skyddar deras personliga information online. Det visar en undersökning från Truste, som hjälper företag med att skydda personuppgifter. Trots detta menar en majoritet av de digitala marknadsförarna att personalisering är fundamental för deras onlinestrategier.

Resultaten från undersökningen är inte upplyftande för någon som arbetar med marknadsföring i digitala kanaler. Endast 9 procent av deltagarna i undersökningen litar helt och hållet på att deras personinformation inte hamnar i orätta händer. 53 procent var inte övertygade om att företag skyddar deras personliga information. Det är en ökning med 12 procent jämfört med en undersökning som utfördes tre månader tidigare. Enligt Truste kan detta bero på en ökande skepsis, eller att de påståenden som deltagarna fick välja var annorlunda formulerade.

Det är inte bara amerikanska konsumenter som misstror företagens förmåga att skydda deras personuppgifter. Den brittiska direktmarknadsföringsorganisationen DMA har publicerat en undersökning som visar att det finns en växande andel konsumenter som aldrig lämnar ut sina uppgifter. Denna siffra har stigit från 25 procent 1997, till 31 procent i år.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg