Holmbergs vd ny chef för internationell koncern

Jimmie Holmberg.

Jimmie Holmberg, vd för Holmbergs i Malmö, har utsetts till ny koncernchef för Service Point Solutions, S.A., en internationell koncern noterad på den spanska börsen.

Service Point, med huvudkontor i Barcelona, omsatte 2011 218,6 miljoner euro och har ca 2 400 anställda i nio länder. Verksamheter finns i USA, England, Tyskland, Norge, Sverige, Belgien, Holland, Frankrike och Spanien. Jimmie Holmberg tillträder som koncernchef den 28 juni i samband med Service Points årliga bolagsstämma.

Jimmie Holmberg har under de senaste tjugo åren drivit familjeföretaget Holmbergs i Malmö AB, ett företag som han har utvecklat till ett av Sveriges ledande inom den grafiska branschen. Holmbergs har ca 100 anställda och hade 2011 en omsättning på 129 miljoner kronor. I januari 2011 förvärvades Holmbergs av Service Point och Jimmie Holmberg har sedan försäljningen varit vd för det malmöbaserade företaget samt regionsansvarig för Skandinavien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *