KBA Nordic förstärker

KBA Nordics rullpressorganisation har utökats med Patrik Martinsson. Han får titeln Service Manager Web Presses KBA Nordic.

Patrik har mer än 30 års erfarenhet av den grafiska branschen och har bland annat tjänstgjort som produktionschef på NWT i Karlstad och under senare år som Service Manager på Manroland Sverige.

– Vi är mycket glada över att Patrik nu kommer att tillhöra vår organisation vilket kommer att förbättra vår kundsupport ytterligare. Vi hälsar Patrik varmt välkommen till KBA Nordic säger Leif Jensen Service Manager KBA Nordic.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: