Kreativ ledare hos Citat

PUBLICERAD: 24 augusti 2012
UPPDATERAD: 24 augusti

Citat anställer Malin Köhlmark som kreativ ledare. Det är helt i linje med företagets strategi om att förstärka bolagets kreativa position.

Malin Köhlmark har en bred erfarenhet från reklambranschen som prisbelönt art director. Hon har bland annat varit med och grundat reklambyrån Klirr samt varit verksam på ANR.BBDO och Observera/Grey. Hon kommer senast från SCA Packaging som ansvarig för bolagets designavdelning.

– Potentialen i Citat är jättestor. Kompetensen inom byrån, den fantastiska kundlistan och inte minst det härliga gänget på Citat skapar alla förutsättningar för att vi skall lyckas förtyd- liga Citats kreativa styrka och breda erbjudande, säger Malin Köhlmark.

– Med sin breda byråerfarenhet, starka personlighet och gedigna ledarerfarenhet kommer Malin att bli en mycket viktig del av ledningen och kreatörsteamet på Citat, säger Lars Lundström, vd på Citat AB.

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS