Kreativ ledare hos Citat

PUBLICERAD: 24 augusti 2012
UPPDATERAD: 24 augusti

Citat anställer Malin Köhlmark som kreativ ledare. Det är helt i linje med företagets strategi om att förstärka bolagets kreativa position.

Malin Köhlmark har en bred erfarenhet från reklambranschen som prisbelönt art director. Hon har bland annat varit med och grundat reklambyrån Klirr samt varit verksam på ANR.BBDO och Observera/Grey. Hon kommer senast från SCA Packaging som ansvarig för bolagets designavdelning.

– Potentialen i Citat är jättestor. Kompetensen inom byrån, den fantastiska kundlistan och inte minst det härliga gänget på Citat skapar alla förutsättningar för att vi skall lyckas förtyd- liga Citats kreativa styrka och breda erbjudande, säger Malin Köhlmark.

– Med sin breda byråerfarenhet, starka personlighet och gedigna ledarerfarenhet kommer Malin att bli en mycket viktig del av ledningen och kreatörsteamet på Citat, säger Lars Lundström, vd på Citat AB.

Läs vidare

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

”Länge sedan vi sålde så mycket på en mässa”

Mimakis rullbaserade DTF-printer var hett stoff i Signcoms monter under Sign&Print Scandinavia. Under mässan offentliggjordes även en annan rykande färsk nyhet från Mimaki: en print and cut-skrivare med UV LED i 330-serien.
2D96C53C-971F-4488-A861-63CD0E74549A_1_100_o

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959