V-TABs superformat

PUBLICERAD: 4 september 2012
UPPDATERAD: 4 september

Inför sommarrean testade SIBA i Norge ett nytt format för sin direktreklam. Det nya formatet heter superpanorama och ger en rejäl tillökning i exponeringsyta.

– Efter förslag från vår trycksamarbetspartner V-TAB valde vi att pröva superpanorama, säger Victor Bengtsson, landschef för SIBA Norge. Vi såg en tydlig DR-effekt den aktuella veckan, vilket delvis kan bero på det uppseendeväckande formatet.

Superpanorama är ett format där sidorna viks in i mitten. Det ger en annons som spänner över fyra sidor tabloid i bredd. Formatet är framtaget av V-TAB. SIBA i Norge är först ut inom hemelektronikbranschen att använda sig av superpanorama i sin DR.

– Vi ville göra något för att sticka ut. Tillsammans med våra andra marknadsföringsåtgärder bidrog det nya formatet till högre omsättning och större kundtillströmning, säger Victor Bengtsson.

SIBA:s samarbete med V-TAB sträcker sig över 15 år, och koncernen trycker samtliga reklamblad för SIBA:s kampanjer i Norge, Sverige och Danmark. Efter önskemål om att vilja göra något annorlunda som syns, förslog V-TAB det nya superformatet.

 

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8