Arkitektkopia öppnar butik nr 30

PUBLICERAD: 10 september 2012
UPPDATERAD: 10 september

Skövde blir platsen för Arkitektkopias trettionde butik i Sverige. Enligt butikschefen Gabriel Karlsson kommer man att ha lokal produktion av allt från tryck i mindre format, till ritningar och exponeringsmaterial.

– Till att börja med fokuserar vi på ritningsproduktion och andra viktiga byggdokument för våra kunder inom byggindustrin. Vi har idag både lokala och rikstäckande byggföretag som kunder i Skövde. Men naturligtvis kan vi redan från starten även erbjuda resten av Arkitektkopias utbud. Från alla typer av tryck, distribution och lagring, till applikationer som underlättar byggprojekt och marknadsavdelningens arbete, säger Gabriel Karlsson.

Arkitektkopia grundades för drygt sextio år sedan och en viktig framgångsfaktor genom åren har varit fokus på lokal service. Idag har Arkitektkopia den bästa rikstäckningen inom den grafiska branschen. Skövde är en intressant ort med sitt geografiska läge och sin företagsstruktur. Vi kan med vårt erbjudande hjälpa företag och organisationer att kommunicera effektivare genom både tryckt och digital information, berättar Lars Franzén, vd på Arkitektkopia i Sverige.

 

 

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa