XMF snabbare i version 5

PUBLICERAD: 27 september 2012
UPPDATERAD: 27 september

Fujifilms omfattande arbetsflöde XMF har fått en rejäl uppgradering och når nu version 5.0. Det pdf- och jdf-baserade verktyget har blivit upp till tre gånger så snabbt och fått ett nytt gränssnitt.

I det nya gränssnittet ska det bland annat gå att skräddarsy vilken information som ska visas på skärmvyn. Paneler kan visas och döljas helt beroende på vem som är inloggad.

Enligt Fujifilm ska systemet också vara avsevärt snabbare, upp till tre gånger så snabbt jämfört med den tidigare versionen. I utskjutningsläget har man också gjort visningen av renderade sidor och ytor kvickare.

En ny transparenskontroll i utskjutningsredigeraren möjliggör för användaren att dra i applikationen för att se fram- och baksida med mera.

Nya Color Path Organizer fungerar som ett globalt verktyg för att centralt hantera både ctp- och förprovtrycksmaskiner. Det innefattar bland annat material, profiler, lineariserings- och karaktäriseringskurvor. Color Path Organizer ersätter de funktioner som tidigare fanns i Media Profiler och Calibration Manager.

Mer information på Fujifilms webbplats.

 

 

Läs vidare

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)