Epsons Sverige-vd blir nordisk boss

PUBLICERAD: 1 oktober 2012
UPPDATERAD: 1 oktober

Epsons nuvarande Sverigechef Richard Robertsson har utsetts till regionchef för företaget i Norden och Benelux.

Richard Robertsson har tidigare bland annat arbetat som vd i distributörsledet och som försäljnings- och kanalchef på Symantec. Han har en omfattande erfarenhet av såväl olika typer av verksamheter som av förändringsarbete.

– Min huvudsakliga uppgift är att säkerhetsställa att våra lokala team och partners i regionen har de bästa förutsättningarna att utveckla sina affärer. Det är mycket som händer inom Epson just nu, och nya intressanta lanseringar är att vänta. Det är möjligheter vi ska se till att ta vara på ordentligt, säger Richard Robertsson.

Ny Sverigechef blir Epsons nuvarande försäljningschef Vadim Couthon. Vadim har arbetat för Epson i tolv år och har en gedigen erfarenhet av företaget både affärsmässigt som teknologiskt.

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa