Ineko väcker Fjällrävens katalog till liv

PUBLICERAD: 23 oktober 2012
UPPDATERAD: 23 oktober

Ineko har hjälpt Fjällräven att bygga en augmented reality-koppling i deras höst- och vinterkatalog. Enligt Fjällräven ger det ett ökat värde och användning.

Katalogen är tryckt i cirka 220 000 exemplar för distribution i 28 europeiska länder. Dessutom distribuerar man runt 200 000 försäljningsbroschyrer på åtta olika språk. Katalogerna och broschyrerna innehåller sammanlagt ett 60-tal augmented reality-kopplingar som leder till fördjupande inspirationsfilmer och till produktsidor på Fjällrävens hemsida. Från produktsidan kan man söka närmaste återförsäljare och dela med sig av produkten per e-post eller i sociala nätverk.

– Tryckta katalogen är en viktig säljare för oss. Med den här tekniken får läsaren en större produkt-upplevelse och får genom ett klick tillgång till fördjupad produktinformation. Katalogen ökar i värde och förhoppningsvis så mycket att den används mer än tidigare.” säger Lotten Borneng, webbansvarig på Fjällräven.

– Augmented Reality är ett fantastiskt sätt att koppla ihop nya medier med traditionellt tryck. Förutom ”Wow-upplevelsen” när man första gången ser en Aura, ger det möjligheter till helt nya dimensioner av tryck”, säger Pär Dahlstedt, ansvarig digital utveckling på Ineko.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8