Ferag hjälper Posten med oadresserat

Posten AB har investerat i ett Easysert-system från Ferag. Syftet med den nya installationen är att bli effektivare på oadresserad reklam.

Posten började att blada in reklambroschyrer från olika avsändare i ett enkelt omslag redan för tio år sedan. 2009 blev detta koncept en egen produkt i form av en fyrsiding som heter Uppslaget. Den går ut två gånger i veckan till runt 3,1 miljoner hushåll i hela landet. Redan från början var detta en automatiserad process men med den tidigare utrustningen började man nå smärtgränsen.

Med Easysert får man mer kapacitet och kan också sortera utskicken enligt brevbärarnas rundor. Det avlastar lokala distributionscenter och förbättrar det sista steget innan reklamutskicken når mottagarna, menar Ferag.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *