Majornas firade med 200 kunder

PUBLICERAD: 1 november 2012
UPPDATERAD: 1 november

Majornas Grafiska i Göteborg har fyllt 40 år. Jubiléet firades genom att bjuda 200 kunder på 70-talsfest med underhållning av bland andra Henrik Schyffert.

Det fanns all anledning att fira. Sedan Siv Bill startade företaget för 40 år sedan har det utvecklats till ett av Göteborgs starkaste inom digitaltryck och storformat. Henrik Schyffert, som bidrog till kvällens underhållning, hakade länge upp sig på att Majornas nya Kodak Nexpress både hade dimensional printing och lång iläggare.

Stolt mor
– När jag för några år sedan lämnade över till sonen Daniel Hall, så var det så klart med spänning för hur det skulle gå, berättar Siv Bill, som grundade företaget.

– Men på några år har han mer än dubblat antalet anställda och omsättning och lönsamhet stiger år för år.

Siv Bills man Peter Bill påminner om pionjäråren med digitaltryck, där de fick skjuta till någon krona för varje tryckt ark de sålde. Men den erfarenhet som då skaffades, lade grunden till att företaget i dag är så breda både inom storformat och digitaltryck.

Kampanj i Direct Smile
– Inbjudan till festen och kampanjen runt den har helt producerats i Direct Smile, berättar Daniel Hall. Därigenom har kunderna sett vilka fina möjligheter som finns hela vägen från tryckta och digitalt utskickade inbjudningar, fram till registrering och uppföljning efteråt. Allt har varit personaliserat.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8