Gartner uppmärksammar Konica Minolta

PUBLICERAD: 23 november 2012
UPPDATERAD: 23 november
Göran Åslund, Konica Minolta.

Det amerikanska analysföretaget Gartner uppmärksammar Konica Minoltas multifunktionsmaskiner i sin utvärderingsguide Magic Quadrant.

Konica Minolta har enligt Gartner nått sin globala ställning som leverantör av branschledande produkter genom att utveckla sina försäljningskanaler och genom sammanslagningar och förvärv inom IT-tjänstebranschen.

– Att vi får denna utmärkelse för andra året i rad från ett ledande analysföretag som Gartner är en bekräftelse på att vi är på rätt väg med vår affärsverksamhet och produktstrategi, säger Göran Åslund, produktmarknadschef, Konica Minolta Business Solutions Sweden.

Gartners Magic Quadrant för globala tillverkare av multifunktionsprodukter (MFP) och skrivare fungerar som en guide för medelstora och stora företag att identifiera och utvärdera tillverkare av multifunktionsprodukter, skrivare och tjänster.

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex