Konica Minolta får BLI-pris för tredje året i rad

PUBLICERAD: 19 februari 2013
UPPDATERAD: 19 februari

För tredje året i rad har Konica Minolta Business Solutions vunnit Buyers Laboratorys, BLI, eftertraktade “A3 MFP Line of the Year”.

En gång varje år ger BLI en utmärkelse till den leverantör vars produktserie är den bästa, där beslutet grundar sig på testresultatet för respektive modell i serien. Dessutom har modellerna Bizhub C364, C454 och C554 erhållit Pick-utmärkelser för de skräddarsydda lösningar som finns för hela dokumentlivscykeln för kunder inom både kontor och produktion.

– Det faktum att BLI tilldelat oss A3 MFP Line of the Year tre år i rad samt individuella årets “Picks” för flera av våra produkter, gör oss inte bara riktigt stolta och glada utan bekräftar även att vi är på rätt spår med vår ständiga strävan efter att vara bäst och en global ledare i den starkt konkurrensutsatta marknaden för MFP och skrivare, säger Niklas Nilsson, produktchef för multifunktionsmaskiner på Konica Minolta i Sverige.

– Det absolut viktigaste för oss med dessa prestigefyllda utmärkelser är att de är en bekräftelse på att det vi ger till våra kunder, i form av kriterier som tillförlitlighet, produktivitet, kvalitet, användarvänlighet och värde är ”det bästa av det bästa”.

– Vad Konica Minolta har uppnått med denna tredje raka utmärkelse för A3 MFP Line of the Year är nästan utan motstycke, säger BLIs redaktionschef Daria Hoffman. I utmärkelsens 26-åriga historia, har utöver Konica Minolta endast två leverantörer erhållit den tre år i rad och den enda som gjort det under det senaste decenniet. – När man tittar på alla tillgängliga A3-modeller som testats har Konica Minolta högsta driftsäkerheten av alla leverantörer. Ett bevis på att de levererar den kvalitet som köparna anser vara viktigare än något annat, tillägger Daria Hoffman.

– Och det faktum att Konica Minolta lämnar merparten av sina enheter för testning så snart de lanserats, visar att man tror på sina produkter och att tron ständigt backas upp av deras prestanda i labbet”, säger Georg Mikolay, “BLIs senior product editor“ av A3/kopiatorer MFPs“.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449