Taopix Portfolio med över 20 nya funktioner

PUBLICERAD: 19 februari 2013
UPPDATERAD: 19 februari

Taopix Portfolio har släppts i version 3.5. Enligt Taopix ska versionen ha över tjugo nya funktioner.

En av de nya funktionerna i designverktyget heter Straighten Horizon och är en metod för att räta upp bilder som inte linjerar. Även beskär-verktyget har förbättrats och de båda verktygen ska tillsammans förenkla beskärning av bilder, menar Taopix.

Det finns också ett antal nya affärsverktyg som gör det möjligt för trycksaksleverantörer att kommunicera med samarbetspartners när det gäller onlineförsäljning av trycksaker.

Den nya versionen innehåller också ett API för External User Authentication. Med funktionen kan Taopix kunder och deras kunder använda samma databas med ett enda login, oavsett vilka och hur många plattformar som är anslutna till tjänsten.

Läs vidare

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS