Norrländskt universitet kan nu även limbinda

insert_nord_luth

På Luleå Tekniska Universitets tryckeri står numera en ny installation och puttrar. Det är en Bourg Binder 3002 EVA limbindare som kan producera upp till 600 limmade böcker per timme. Limbindaren står online med en Challenge CMT 330 trekniv för renskärning av böckerna. Insert Nord har installerat.

PÅ BILD: Elisabeth, Kent, Peter (chef), Jocke (tekniker från Insert Nord), Hardy och Mats.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: