Mittmedia Print uppgraderar med DCOS

PUBLICERAD: 15 april 2013
UPPDATERAD: 15 april

DCOS har tillsammans med Mittmedia Print tagit fram en steg-för-steg lösning där befintligt driv- och styrsystem på Goss-pressen i Örnsköldsvik uppgraderas. Samtidigt frigör man reservdelar från det ursprungliga systemet.

Steg ett i processen innebär ett nytt huvudstyrsystem och en ombyggnad av styrsystemet för ett trycktorn. Detta ska enligt Mittmedia Print ge en minimal initial investering samtidigt som det ska skapa en driftsäker anläggning där man på relativt kort framförhållning kan försätta ombyggande genom att bygga om fler trycktorn i reservdelstakt.

– Vi har haft ett sammarbete med DCOS under en längre tid och under 2009 utförde de en komplett styrsystemsuppgradering på vår anläggning i Falun som vi är oerhört belåtna med, säger Jan Andersson vd på Mittmedia Print.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg