Katarina Tryck slår ett slag mot rasism

PUBLICERAD: 27 maj 2013
UPPDATERAD: 27 maj

”Jag vill att vi ska bygga en gemenskap som är tolerant, som ser till människors rätt att skapa sig kultur och bejakar mångfald och pluralism.”

Så skriver Bosse Bergqvist på Katarina Tryck på företagets hemsida. Han fortsätter sedan med att skriva att:

Det är helt grundläggande var en människa kommer från, men beskrivningarna av Sverige och svenskarna måste förnyas. Kollektiviseringen av ”invandrare” måste brytas.Vi behöver omformulera vår gamla nationella självbild till ett medborgarskap med lika individuella rättigheter.

– Medborgarskapens lagar gäller lika för alla och oavsett vad vissa religiösa grupper fordrar.

Om fientligheten mot främlingar är en del av en ideologi eller inte, spelar ingen roll för den som är utsatt.
Vi måste utmana våra fördomar och inse att vi alla bara är människor!

 

Hälsningar från

Bosse Bergqvist, P.S. Vi har öppet hela sommaren för alla.

Katarina Tryck hjälper kunder med trycksaker som förmedlar rätt känsla

Se även Bosses bild och vad Katarina Tryck gör på:

http://www.katarinatryck.se/item/123-antirasism

 

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper