Ny regionansvarig för GFF i Malmö

Den 1 augusti 2013 tillträder jur kand Ambjörn Wahlberg tjänsten som regionansvarig för GFF i Malmö. Ambjörn efterträder Rikard Sörenson som går i pension den 31 augusti.

Ambjörn är 45 år och bosatt i Malmö. Han har under åren 2002-2007 samt 2008-2012 arbetat som förhandlingsjurist inom Arbio-grupperingen, företrädesvis inom SLA och TMF. För närvarande är Ambjörn verksam som arbetsrättsjurist på EON i Malmö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: