Neopost visar laminering på Sign

PUBLICERAD: 4 september 2013
UPPDATERAD: 4 september

sapo1645 – Neopost på SignNeopost kommer med på Sign Scandinavia mässan den 17-19 september på Kistamässan. Det står klart i och att med att de visar sin 1,6 meter breda Crest lamineringsmaskin.

Crest ES 1600, som är den officiella beteckningen, kommer att stå i Ricohs monter, tillsammans med Ricohs två helt nya storformatsskrivare.

Crest kan både varm- och kallaminera. Den kan valfritt laminera på ena eller andra eller båda sidor av arket. Den kan också ta väldigt tjocka media. Den klarar att montera & laminera upp till 50 mm. Så det gör att rejäla skivor kan lamineras i den här maskinen, som matar upp till fem meter i minuten.

Mer information om maskinen fås av produktspecialisten Bo Heiwe och Björn Olsson, där den senare är nyanställd på Neopost som produktchef för det grafiska sortimentet. Björn Olsson nås på b.olsson@neopost.se eller 0707-30 78 02.

 

Bild: Björn Olsson

 

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper