Neopost visar laminering på Sign

PUBLICERAD: 4 september 2013
UPPDATERAD: 4 september

sapo1645 – Neopost på SignNeopost kommer med på Sign Scandinavia mässan den 17-19 september på Kistamässan. Det står klart i och att med att de visar sin 1,6 meter breda Crest lamineringsmaskin.

Crest ES 1600, som är den officiella beteckningen, kommer att stå i Ricohs monter, tillsammans med Ricohs två helt nya storformatsskrivare.

Crest kan både varm- och kallaminera. Den kan valfritt laminera på ena eller andra eller båda sidor av arket. Den kan också ta väldigt tjocka media. Den klarar att montera & laminera upp till 50 mm. Så det gör att rejäla skivor kan lamineras i den här maskinen, som matar upp till fem meter i minuten.

Mer information om maskinen fås av produktspecialisten Bo Heiwe och Björn Olsson, där den senare är nyanställd på Neopost som produktchef för det grafiska sortimentet. Björn Olsson nås på b.olsson@neopost.se eller 0707-30 78 02.

 

Bild: Björn Olsson

 

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2