Här är listan – de kan vinna Publishingpriset!

PUBLICERAD: 9 september 2013
UPPDATERAD: 9 september
Glada pristagare i kategorin Årsredovisningar - organisation 2012 på uppdrag av Polarforskningssekretariatet.
Glada pristagare i kategorin Årsredovisningar – organisation 2012 på uppdrag av Polarforskningssekretariatet.

Den 23 oktober koras vinnarna av Svenska Publishingpriset 2013 vid en gala på Musikaliska i Stockholm. Nu är det din tur att påverka vem som ska vinna förstapriset i de tolv digitala kategorierna. Bland de tävlande har juryn i varje kategori nominerat tre till sex bidrag. Vid urvalet har man bedömt användbarhet, form, verbalt innehåll. Notera att du inte kan rösta i kategorin wikipediaartiklar.

Här publiceras listan på samtliga nominerade, inklusive 25 kategorier i avdelningen Print. Flest nomineringar har Elanders med 13 bidrag följda av Åkesson & Curry med sju nomineringar. Bokförlaget Max Ström, Kärnhuset och Ny Reklambyrå har vardera fem nomineringar.

Röstningen pågår till 16 september kl 24.00

Titta på listan och läs mer om Svenska Publishing-Priset 2013 på: www.sppriset.se

Länk till röstningssidan: http://sppriset.se/publishing-dagen/publik-rostning-digitala-avdelningen/

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa