Nya svartvita arbetshästar från Xerox

PUBLICERAD: 10 september 2013
UPPDATERAD: 10 september

Xerox390

Xerox lanserar två nya svartvita copyprintrar i instegssegmentet för produktion av transaktionsdokument, böcker och manualer.

Med Xerox D136 Copier/Printer och Xerox D136 Printer kan användaren välja utskriftshastighet, skrivarserveralternativ och slutbehandling som matchar produktionskraven. Enheten är designad att passa in i de flesta miljöer och den utökade kapaciteten av olika sorters media erbjuder fler applikationsval, från fönsterdekaler till visitkort och magneter.

Xerox D136 Printer/Copier kan levereras med antingen Xerox EX Server från Fiery eller med Xerox FreeFlow Print Server. EX Serverns spektrofotometer kalibrerar skrivaren för att garantera jämna gråskalor oavsett enhet. Xerox FreeFlow Print Server kommer som standard med D136 som ren skrivarversion.

Produktionshastigheten når 136 sidor per minut och med hjälp av högkapacitetsmatare för överdimensionerade media kan enheten hantera varierande pappersstorlekar och individualiserade mediaval.

Upplösning på 2400×2400 dpi, tillsammans med Xerox EA-toner gör att text, foton och grafik kan reproduceras med skarpa halvtoner och solid svärta. Tonern levererar även en mindre glansig yta, vilket resulterar i en matt ytfinish.

Efterbehandlingsmöjligheterna är många och tryckerier kan till exempel välja en skräddarsydd efterbehandling framtagen för kundens specifika behov. Det finns även möjlighet att expandera enkel, Z och C vikning i kombination med fyrkanstrygg i integrerad efterbehandling. Xerox Tape Binder klarar av att binda upp till 125 sidor 75 gsm. Funktionen är även kompatibel med Plockmatic Pro 50/35 Booklet Maker, vilket gör sadelhäftning och vikning snabb och enkel.

Xerox D136 Copier/Printer och Xerox D136 Printer är tillgängliga från och med den 1 oktober 2013.

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland