Canon bjöd in till framtidens kommunikation

PUBLICERAD: 10 oktober 2013
UPPDATERAD: 10 oktober

IMG_1716Linda Rosén från Canon bjöd in kunderna till lite mingel i början av oktober. Inbjudan gjordes som en DirectSmile produktion hos EO Grafiska.

– När vi bjuder in, så vill jag visa framtidens kommunikation, säger Linda Rosén. Därför har vi också breddat inbjudan så att vi i dag både visar digitaltryck och storformat när vi bjuder in våra professionella kunder.

– Vi har arbetat med Direct Smile i 1,5 år, berättar vd Krister Mellström. Intresset är stort, vi har många offerter ute. 1-2 offerter i snitt per månad blir till order.

Mikael Kuniholm är projektledare på EO Grafiska och har hållit i projektet.

– Vi har gjort tre mejlutskick och genom Direct Smile har de i realtid kunnat följa vem som öppnat mejlet respektive anmält sig till eventet. Kunderna får även ett eget log-in, där de kan se vad de anmält sig till och när de olika punkterna ägde rum under dagen.

 

Bilden:

På bilden är Linda Rosén flankerad av vd Krister Mellström och Mikael Kuniholm från EO Grafiska.

IMG_1714

Bengt Gärtner är ny på marknadsavdelningen, med ansvar för Professional Printing. Han tog emot och fick därigenom chansen att prata med alla som kom.

IMG_1720

Joakim Claesson visade Arizona, som kan skriva ut på flera cm tjocka material – eller köra material från rulle.

IMG_1741

Mycket folk kom till Canons presentation av maskiner. När Anders Eriksson från VBS berättade om hur man kan öka värdet på det som produceras, så riktades dock allt fokus mot honom.


 

 

 

 

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper