Ny vd för Arkitektkopia

PUBLICERAD: 10 oktober 2013
UPPDATERAD: 10 oktober

VD_Akopia390

Styrelsen för Arkitektkopia AB har rekryterat Gunnar Duintjer som ny vd. Han tillträder tjänsten i början på december.

Gunnar Duintjer kommer närmast från uppdraget som kedjedirektör på SF Bio och har erfarenhet från ett flertal olika branscher inom konsumentprodukter, business to business samt franchiseorganisationer.

– Det känns som ett naturligt val efter fusionen med CM-gruppen och köpet av Baldurssons i Göteborg. Gunnar Duintjer har stor erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter genom att identifiera förbättringsområden samt leda förändringsarbetet genom att utveckla sina medarbetare och därmed skapa lönsamhet, säger Arkitektkopias styrelseordförande Meg Tivéus

– Det känns väldigt roligt och spännande att få förtroendet att bli vd för ett så gediget företag som Arkitektkopia. Jag ser fram emot utmaningen att, utifrån den plattform som är lagd, ytterligare utveckla Arkitektkopia med kunden i fokus och att fortsätta skapa konkurrenskraftiga helhetslösningar för våra kunder samtidigt som vi säkerställer en stark lönsamhetsutveckling, säger Gunnar Duintjer.

Marcus Wallin, CFO, fortsätter fungera som tillförordnad vd tills vidare.

 

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2