Så driver du kundklubbar och lojalitetsprogram

PUBLICERAD: 17 oktober 2013
UPPDATERAD: 17 oktober

Musikaliska_502På onsdag den 23 oktober har du chansen att få veta en hel del mer om en snabbt växande trycksaksmarknad. På Time to Market i Stockholm får du då, under tre kompakta timmar, veta det du behöver om att driva kundklubbar och lojalitet.

Clas Ohlson, Mekonomen och Audi är tre exempel på företag som med stor framgång odlar relationen till sina kunder. Kom och lyssna på hur deras mix av digitala och tryckta medier ser ut – allt ifrån webbmejl till personliga kuponger, kontobesked och kundtidningar.

Staffan Elinder är sedan många år Sveriges främsta expert på kundklubbar. Han beskriver hur man ska arbeta för att få maximal effekt. För ett tryckeri är det guld att förstå var trycksaken kan passa in i hela bilden. Det gör dialogen med kund så mycket lättare.

Franck Attia har varit inblandad i arbetet med många kundklubbar. Han drar ut generella erfarenheter från bland annat SAS, Telenor, Stadium, Åhlens, Schibsted, Eon, Clas Ohlson, Expressen, Ikano Bank, Lindex, Åhlens, Kicks, Ink Club, Statoil och Ikea.

Programmet hålls på Musikaliska vid Nybroviken i Stockholm. Det varar mellan 8.30 och 13.00 och kostar 635:- kronor, inklusive lunch.

Hela programmet och anmälan ser du här:

http://sppriset.se/time-to-market/

Vill du spendera hela dagen på Musikaliska, så kan du även anmäla dig till eftermiddagen och kvällen, då Svenska Publishingpriset delas ut. Program och innehåll hittar du här:

http://sppriset.se/publishing-dagen/

 

Läs vidare

Djupdyk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserade Mimaki två produktnyheter: UCJV330-160 och UJV100Plus. Under sina Global Innovation Days gick Mimaki in mer på djupet på de två nya maskinerna inom UV-print.
Mimaki innovation

Canon sätter ljuset på applikationerna

”Du löser inga problem genom att köpa en maskin”. Det säger Anton Strand på Canon. Det är istället hur maskinen används och hur den i sin tur kan generera pengar som är det viktiga. Det är i fokus på Canon Image Factory.
Canon Anton

Släpper verktyg för interaktiv wrapdesign

Den förhandsvisades på Sign&Print-mässan i september och lanseras nu brett på marknaden. Spandex nya tjänst Zeno för visualisering av bildesign och bilfoliering.
Zeno webb

Tryckeri gör vinylresa

Mjölby Tryckeri & Reklam ser synergier och ökat digitaltryck med uppstarten av ett nytt bolag – en sidoverksamhet med pressning av vinyler.
Mjolby4

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1