Canon börjar sälja 3d-printrar

3d-systems-cube-ces-20133D Systems tar oväntad hjälp när de expanderar sitt nätverk med återförsäljare i Japan. Det blir nämligen Canon som börjar sälja 3D Systems produkter. Och nyheten kommer bara någon vecka efter att HPs vd tillkännagav att företaget är på gång med en egenutvecklad maskin.

Återförsäljaravtalet gäller bara för Japan och för alla produkter i 3D Systems portfölj – från mindre prosumer-maskiner upp till tunga metallsystem.

Avtalet är ett i raden av tunga distributionsavtal som 3D Systems ingått den senaste tiden. Sedan tidigare har man även knutit till sig Deloitte och IT-distributören Synnex.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Bestruket papper ökar tilltron

Kraftigare och finare bestruket papper ökar både läsbarhet, kvalitetskänsla och förmåga att återge resultatet. Det har framkommit i en amerikansk studie.   Neurologen doktor David Eagleman på Baylor College of Medicine’s laboratorium för perception har genomfört en studie där försökspersonerna fick läsa en broschyr för ett fiktivt företag.

Publicerat av: