Bättre karttjänst från tyska Locr

PUBLICERAD: 13 november 2013
UPPDATERAD: 13 november

Det tyska kartföretaget Locrs affärsidé är att förse kunder med kartor specifikt framtagna för marknadsföring, både i printbaserade och digitala medier.

I ett led att öka kvaliteten på dessa kartor har företaget inlett samarbete med flera nya leverantörer av geodata, bland dem Navteq och Tom Tom. Enligt företaget ska dessa nya källor innebära att man kan generera jpeg-filer av kundspecificerade kartor som är mer korrekta och innehåller fler detaljer.

– Allt fler företag använder personaliserade kartor i sin marknadsföring, säger Rolf Richter, Locrs vd. Men kartor ger bara mervärde om de är korrekta och kan visa alla detaljer för en specifik plats. Många använder bara en inzoomad bild från en större karta, men då försvinner ofta viktig information som gatunamn, stadsnamn eller förändringar i stadsbilden.

 

Läs vidare

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex