Han visar vägen till nya funktioner inom digitalt textilprint

PUBLICERAD: 19 december 2013
UPPDATERAD: 14 november

coatingsDr. prof. Marc van Parys är en av Europas ledande experter på coating och textilfunktion inom digitalt textilprint. Marc van Parys är aktuell som en av talarna på AGI-konferensen Digitalt textilprint. Där kommer han att ta upp möjligheter för branschen med nya funktioner i bearbetning och bläck, såsom osynlig IR färg för bland annat äkthetsmärkning i textilprodukter, digital efterbehandling och coating. Han kommer också dela med sig av sina erfarenheter och sin syn på tekniken som finns idag och i framtiden.

Marc van Parys har sedan han släppte sin bok Coating 1994 fortsatt med forskning inom textilbearbetning. Som president för branschorganisationen för ledare inom textilindustrin, UNITEX, arbetar han i dag internationellt i nära samarbete med såväl företag och forskare för att utveckla textilbranschen och få fram nya funktioner och applikationsområden med textil som substrat.

För mer information och bokning av konferensen Digitalt textilprint den 6 februari klicka här.

 

 

 

 

 

 

Läs vidare

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex