Digital Storefront får stöd för html5

PUBLICERAD: 16 januari 2014
UPPDATERAD: 16 januari

Nästa version av Efi Digital Storefront ger tillgång till avancerade html5-verktyg. Det innebär att det blir enklare för användare att anpassa sina onlinebutiker för olika plattformar och skärmar.

För att bygga sin nätbaserade trycksaksbutik finns det två vägar att gå. Antingen väljer man mallar ur ett stort bibliotek som Efi tillhandahåller. Alternativt bygger du från grundne med verktyget Smartstore Builder.

En av programmodulerna, Vweb + crossmedia marketing, ger tillgång till funktioner för personalisering, antingen i print med variabeldataproduktion, eller digitalt, med personaliserade URLer, e-post och SMS. Häri ingår även fullödig statistik över användarbeteende.

I version 7 har Efi även filat på automatisering och integration med andra lösningar. Preflightade filer, jobb- och orderinformation, skickas nu automatiskt vidare i flödet utan behov av handpåläggning. Digital Storefront ska nu även gå att integrera sömlöst med Efi Pace och Monarch.

Digital Storefront 7 säljs i Sverige av VBS.

Läs vidare

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Fujifilm introducerar end-to-end-workflow

Fujifilm har samarbetat med eProductivity Software (ePS) för att visa hur Fujifilms XMF PressReady arbetsflödeslösning kan paras ihop och integreras med eProductivity Softwares MarketDirect StoreFront e-handel och MIS-system.
Fujifilm_ePS

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland