Digital Storefront får stöd för html5

PUBLICERAD: 16 januari 2014
UPPDATERAD: 16 januari

Nästa version av Efi Digital Storefront ger tillgång till avancerade html5-verktyg. Det innebär att det blir enklare för användare att anpassa sina onlinebutiker för olika plattformar och skärmar.

För att bygga sin nätbaserade trycksaksbutik finns det två vägar att gå. Antingen väljer man mallar ur ett stort bibliotek som Efi tillhandahåller. Alternativt bygger du från grundne med verktyget Smartstore Builder.

En av programmodulerna, Vweb + crossmedia marketing, ger tillgång till funktioner för personalisering, antingen i print med variabeldataproduktion, eller digitalt, med personaliserade URLer, e-post och SMS. Häri ingår även fullödig statistik över användarbeteende.

I version 7 har Efi även filat på automatisering och integration med andra lösningar. Preflightade filer, jobb- och orderinformation, skickas nu automatiskt vidare i flödet utan behov av handpåläggning. Digital Storefront ska nu även gå att integrera sömlöst med Efi Pace och Monarch.

Digital Storefront 7 säljs i Sverige av VBS.

Läs vidare

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Cloudlab vill hjälpa tryckerierna med e-handel

Tyska Cloudlab Solutions är en etablerad leverantör av web-to-print-lösningar inom både tryck och förpackning. Med nya versionen X3 tar företaget hjälp av AI när det gäller bland annat design och prissättning.
Cloudlab

HP ingår strategiskt samarbete med Canva

Det AI-baserade designprogrammet Canva har 185 miljoner användare över hela världen. Nu etablerar man ett samarbete med HP.
hp-canva

Bobst vill se sig som ett mjukvaruföretag

Bobst CEO, Jean-Pascal Bobst, hade ett budskap till journalisterna på företagets presskonferens på Drupa. ”Vi vill se oss som ett mjukvaruföretag, vi är inte längre ett stål- och maskinföretag” sa han och det är klart att det höjdes på ögonbrynen i journalistkåren.
Jeanx

Senaste nytt

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)