Directsmiles verktyg bättre på att hitta kunder

PUBLICERAD: 23 januari 2014
UPPDATERAD: 23 januari

Directsmile släpper nu version 6 av sitt verktyg Cross Media Software. I fokus för denna utgåva har varit fler funktioner för flerkanalsprojekt och integration mellan verktyg för nykundsbearbetning och CRM-system.

Nästa version har även fått bättre kapacitet för webb-till-tryck och onlinebaserad formgivning av dokument som ska printas.

För företagsanvändare, alltså tryckeriernas kunder, finns det nu möjlighet att bygga skräddarsydda flöden för nykundsbearbetning. Bland annat ska det gå att hämta data från CRM-systemet för användning i en ny kampanj. All data synkroniseras i båda ändar, vilket gör att mottagarinformationen alltid är aktuell.

I version 6 finns det även stöd för så kallad inbound och content marketing inklusive verktyg för att spåra och rangordna leads.

Web2Print Editor är ett nytt html-baserat formgivningsverktyg. Trycksaksköpare som kommer in via webben kan använda verktyget för att skapa original eller personalisera existerande.

Svensk återförsäljare är VBS.

Läs vidare

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Fujifilm introducerar end-to-end-workflow

Fujifilm har samarbetat med eProductivity Software (ePS) för att visa hur Fujifilms XMF PressReady arbetsflödeslösning kan paras ihop och integreras med eProductivity Softwares MarketDirect StoreFront e-handel och MIS-system.
Fujifilm_ePS

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2