Globalt re-board-event hölls i Norrköping

PUBLICERAD: 18 juni 2014
UPPDATERAD: 18 juni

Den årliga Re-board Partner konferensen ägde rum i Norrköping 10-11 juni. Det var 25 Re-board-konverterare från hela världen som deltog i konferensen. 
Syftet med konferensen är att stärka Re-boards globala partnernätverk, dela idéer och lära sig om nya möjligheter och Re-board produkter. I år var det konverterare från länder som Japan, Marocko, Nederländerna, Polen och Storbritannien som deltog.

Konverterarna är Re-boards kunders kunder. Re-boards ”riktiga” kunder är distributörer som de har i cirka 90 länder runt om i världen. I Sverige är det Schneidler Grafiska som är distributör av Re-board och i Finland är det Wideco. Konverterarna köper Re-board från distributörerna.

– Dessa konferenser och partnernätverk som vi har med konverterarna är därför lite unika. Men för oss är det viktigt att skapa forum där vi kan träffas och få möjlighet att lyssna på konverterarna som är de som dagligen jobbar praktiskt med materialet Re-board för att lösa varumärkesägarnas önskemål, säger Andreas Hörnfeldt, vd, Stora Enso Re-board.

De konverterare som är partners väljs med omsorg och har genomfört ett särskilt utbildningsprogram om Re-board. Som partner får de extra värdefullt support och har bland annat tillgång till en användbar databas med färdiga designer och skärfiler. Partnernätverket består av drygt 150 konverterare från hela världen.

 

Läs vidare

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

De lockar med 16 förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda 16 olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
image005

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex